The Ecom Agency Kennisbank

Barbara Corcoran

Wie is Barbara Corcoran?

Barbara Corcoran is een Amerikaanse zakenvrouw, vastgoedinvesteerder, spreker en televisiepersoonlijkheid. Ze werd geboren op 10 maart 1949 in Edgewater, New Jersey.

Corcoran begon haar carrière als onderwijzeres, maar stapte al snel over naar de vastgoedsector. In 1973 richtte ze haar eigen makelaarskantoor op, The Corcoran Group, dat uitgroeide tot een van de grootste en meest succesvolle vastgoedbedrijven van New York.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2001 werd Corcoran een veelgevraagde spreker en consultant op het gebied van vastgoed en ondernemerschap. Ze werd ook bekend als een van de "haaien" op het televisieprogramma Shark Tank, waar ze investeerde in verschillende startende bedrijven en ondernemers.

Corcoran heeft verschillende boeken geschreven over ondernemerschap en vastgoed, waaronder haar autobiografie "Shark Tales: How I Turned $1,000 into a Billion Dollar Business". Ze staat bekend om haar humor en directe benadering van zakendoen, en wordt vaak gezien als een rolmodel voor vrouwelijke ondernemers.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.