The Ecom Agency Kennisbank

Ashton Kutcher

Wie is Ashton Kutcher?

Ashton Kutcher is een Amerikaanse acteur, producent en ondernemer. Naast zijn succesvolle carrière in Hollywood heeft Kutcher zich ook gevestigd als een succesvolle investeerder in technologie-startups. Hij heeft geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder Skype, Airbnb, Uber, en vele andere.

Ondernemingen en investeringen Ashton Kutcher

In 2010 richtte Kutcher A-Grade Investments op, een venture capital bedrijf dat zich richt op technologie-startups. Het bedrijf heeft inmiddels geïnvesteerd in meer dan 60 bedrijven, en heeft een portfolio dat onder andere bestaat uit Spotify, Soundcloud en Shazam.

Daarnaast heeft Kutcher ook geïnvesteerd in het bedrijf Thorn, dat zich richt op het bestrijden van seksuele uitbuiting van kinderen via het internet. Het bedrijf heeft software ontwikkeld die wordt gebruikt door wetshandhavingsinstanties over de hele wereld.

Kutcher heeft ook verschillende ondernemingen opgericht, waaronder Katalyst, een productiebedrijf dat televisieprogramma's, films en digitale content produceert. Daarnaast heeft hij ook het bedrijf Sound Ventures opgericht, een venture capital bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van startende ondernemers in de technologie-industrie.

Kutcher staat bekend om zijn sterke interesse in technologie en ondernemerschap, en heeft regelmatig gesproken over de kracht van technologie om de wereld te verbeteren en de manier waarop we leven te veranderen. Hij heeft ook verschillende toespraken gegeven over ondernemerschap en investeren, en heeft zich ingezet voor het bevorderen van gelijke kansen voor iedereen in de tech-industrie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.