The Ecom Agency kennisbank

Arvind Krishna

Wie is Arvind Krishna?

Arvind Krishna is een Indiase Amerikaan en de CEO van IBM, een van 's werelds grootste technologiebedrijven.

Krishna werd geboren in India in 1962 en studeerde af aan het Indian Institute of Technology in Kanpur met een bachelor in elektrotechniek. Hij behaalde later een PhD in elektrotechniek aan de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign.

De CEO van IBM

Krishna begon zijn carrière bij IBM in 1990 als een onderzoeker op het gebied van databases en werkte zich op tot de functie van Senior Vice President van Cloud and Cognitive Software. In april 2020 werd hij benoemd tot CEO van IBM, waarmee hij de eerste Indiase persoon werd die dit ambt bekleedde in de geschiedenis van het bedrijf.

Als CEO van IBM heeft Krishna zich gericht op de ontwikkeling van hybride cloud- en AI-oplossingen om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Hij heeft ook de nadruk gelegd op de ontwikkeling van technologieën die gericht zijn op maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering en gezondheidszorg.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.