The Ecom Agency kennisbank

Annemarie van Gaal

Wie is Annemarie van Gaal?

Annemarie van Gaal is geboren op 9 oktober 1962 en is een Nederlandse zakenvrouw, ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Ze is ook een veelgevraagd spreker, schrijver en een geregeld gast in verschillende televisieprogramma's.

Het verhaal van Annemarie van Gaal

Ze begon met kleine investeringen in middelgrote bedrijven en groeide snel. Met elke investering werd haar bedrijf groter en haar invloed op de wereldwijde economie groter.

Met haar toewijding aan het creëren van een betere wereld voor iedereen, heeft Annemarie van Gaal de wereld meer bereikt dan ze ooit had gedacht. Ze heeft een leiderschapsrol ingenomen in de zakenwereld en heeft verschillende boeken geschreven over leiderschap en succes. Haar liefde voor het helpen van mensen is duidelijk te zien in haar werk.

 

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.