The Ecom Agency kennisbank

Andrew McCollum

Wie is Andrew McCollum?

Andrew McCollum is een Amerikaanse ondernemer en software-ontwikkelaar. Hij is vooral bekend als mede-oprichter van Facebook, een van de grootste sociale-mediaplatforms ter wereld.

Mede-oprichter van Facebook

McCollum werd geboren op 4 september 1978 in Californië en studeerde af aan de Harvard University, waar hij zich aansloot bij Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz en Chris Hughes om Facebook op te richten in 2004.

McCollum werkte aanvankelijk als grafisch ontwerper voor Facebook en hielp bij het ontwerpen van de oorspronkelijke interface en het logo van het platform. Hij was ook betrokken bij het opzetten van de eerste marketingstrategieën van het bedrijf.

Het vermogen van Andrew McCollum

Het vermogen van Andrew McCollum wordt in 2023 geschat op ongeveer €20 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.