Betekenis: Webmaster

Een webmaster is een persoon die verantwoordelijk is voor het onderhouden, up-to-date houden en optimaliseren van een website. Een webmaster is vaak verantwoordelijk voor de technische aspecten van een website, zoals het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van de website. Een webmaster heeft meestal kennis van HTML, CSS, JavaScript, graphic design, content management systemen en web hosting.