The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: SlideShare

Wat is SlideShare?

SlideShare is een online platform voor het delen van presentaties, infographics, documenten en video's. Het werd opgericht in 2006 en werd in 2012 overgenomen door LinkedIn.

Op SlideShare kunnen gebruikers presentaties uploaden en delen met anderen, waardoor het een handige bron is voor professionals die hun ideeën willen delen of informatie willen presenteren. Het platform biedt ook een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om presentaties te embedden in andere websites en de mogelijkheid om presentaties te delen via sociale media.

SlideShare wordt vaak gebruikt door marketeers, ondernemers, docenten en andere professionals om informatie te delen over hun bedrijf, producten of diensten. Het is ook een handige tool voor het delen van onderzoek, statistieken en andere informatie.

Het platform is gratis te gebruiken, hoewel er ook betaalde abonnementen beschikbaar zijn die extra functies bieden, zoals analytics, de mogelijkheid om privépresentaties te delen en aangepaste brandingopties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.