Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Merkwaarde

Wat is merkwaarde?

Merkwaarde is de waarde die een bedrijf toekent aan zijn merk. Het is een schatting van de waarde of kracht van een merk in termen van financiële waarde, goodwill, reputatie en klantloyaliteit. Merkwaarde is afhankelijk van de staat van het merk, de kwaliteit van de producten en diensten die het aanbiedt, de mate van klantloyaliteit en de mate waarin het merk wordt herkend en gerespecteerd. 

Hoe groeit je merkwaarden? 

Merkwaarde groeien door het bouwen van een sterke merkidentiteit, het aanbieden van toegevoegde waarde en het creëren van een loyale klantbasis. U kunt een merkwaarde groeien door het versterken van uw merk via marketing en publiciteit, het verbeteren van de kwaliteit van uw producten en diensten en het onderhouden van een goede relatie met klanten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.