The Ecom Agency blog

Betekenis: Organnische Linkedin leads

Wat zijn organische Linkedin leads?

Organische LinkedIn-leads zijn contacten die u via uw persoonlijke netwerk en interacties met anderen verzamelt. Dit kunnen mensen zijn die u via uw berichten, opmerkingen, profielen, artikelen of andere content hebt ontmoet. U kunt ook contacten verzamelen door te zoeken naar mensen die aan soortgelijke interesses of activiteiten deelnemen, of door te zoeken naar mensen met een bepaalde demografie of locatie.

Wat is het verschil tussen organische Linkedin leads en Linkedin lead ads?

Organische Linkedin Leads zijn mensen die je natuurlijk vindt door je netwerk, zoals je vrienden, collega's, mensen die je volgt en mensen die je hebt geïdentificeerd als potentiële klanten. Het is een goedkopere optie ten opzichte van adverteren, maar het vereist meer tijd en inspanning. Linkedin Ads hebben betrekking op betaalde advertenties die je kunt plaatsen op Linkedin. Het kan je helpen om meer mensen te bereiken en gerichte prospecten aan te trekken. Het is een duurdere optie, maar het is effectiever en vereist minder tijd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.