Betekenis: leads

Betekenis: leads?


Leads zijn potentiële klanten die interesse hebben getoond in de producten of diensten van een bedrijf door bijvoorbeeld hun contactgegevens achter te laten of interactie te hebben gehad met marketinguitingen.


Wat kan iemand met leads?


Met leads kan een bedrijf zijn verkoop- en marketingstrategieën richten op mensen die al interesse hebben getoond in wat ze aanbieden. Dit stelt hen in staat om gerichte campagnes uit te voeren en potentiële klanten te converteren naar daadwerkelijke klanten.


Wat doen leads?


Leads vormen een belangrijk onderdeel van het sales- en marketingproces. Ze kunnen verschillende acties ondernemen, zoals het invullen van een formulier op een website, het downloaden van een whitepaper, het inschrijven voor een nieuwsbrief, het volgen van een bedrijf op sociale media, enzovoort. Deze acties geven aan dat de lead geïnteresseerd is in wat het bedrijf te bieden heeft en mogelijk openstaat voor verdere interactie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.