The Ecom Agency blog

Inloggen op LinkedIn

LinkedIn is een professioneel netwerk waar je je kunt aansluiten bij bedrijven, mensen en groepen om je contacten en netwerk uit te breiden. Het is een krachtig platform om je ervaring, kennis en vaardigheden te delen en om in contact te komen met andere professionals.

Waar log je in op LinkedIn?

Je kunt inloggen op LinkedIn met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar de LinkedIn-website en klik op het tabblad “Aanmelden”. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Aanmelden”. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op “Wachtwoord vergeten” onder de Aanmelden-knop. Je kunt inloggen op LinkedIn via de website www.linkedin.com. Je kunt ook inloggen via de mobiele app voor iOS en Android. Klik rechtsboven op adverteren om naar LinkedIn ads te gaan.


Hoe kun je je aanmelden voor LinkedIn?

Je kunt je aanmelden voor LinkedIn door te klikken op de pagina “Aanmelden”. Vul je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Aanmelden”. Je kunt ook aanmelden met je Google-account of Facebook-account.

Wachtwoord van LinkedIn vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op “Wachtwoord vergeten” onder de Aanmelden-knop. Je krijgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Over LinkedIn

LinkedIn is een krachtig platform dat je kan helpen om je netwerk uit te breiden, je kennis te delen en je vaardigheden te verbeteren. Je kunt je aansluiten bij bedrijven, mensen en groepen om verbindingen te maken en te groeien in je carrière. Lees in dit artikel ook alles over LinkedIn.

Hoe kan je zien wie je profiel bekijkt?

Helaas is het niet mogelijk om te zien wie uw LinkedIn-profiel heeft bekeken, tenzij u gebruikmaakt van LinkedIn Premium. Als u een LinkedIn Premium-abonnement heeft, kunt u zien wie uw profiel heeft bekeken in de afgelopen 90 dagen.

Als u geen LinkedIn Premium heeft, zijn de enige statistieken die u kunt zien het totale aantal weergaven van uw profiel en welke bedrijven uw profiel hebben bekeken. U kunt ook zien hoe vaak uw profiel in zoekopdrachten is verschenen en hoeveel mensen op uw profiel hebben geklikt vanuit zoekresultaten.

Het is belangrijk op te merken dat u niet kunt zien wie uw profiel heeft bekeken, zelfs als u een bericht ontvangt van iemand die zegt dat hij of zij uw profiel heeft bekeken. Dit komt omdat LinkedIn de privacy van zijn gebruikers beschermt en voorkomt dat anderen weten wie hun profiel bekijken.

Als u meer informatie wilt over wie uw profiel bekijkt, kunt u overwegen om een LinkedIn Premium-abonnement te nemen. Dit geeft u toegang tot meer statistieken en analyses over uw profielbezoekers.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.