The Ecom Agency kennisbank

The Magic of Thinking Big

The Magic of Thinking Big

The Magic of Thinking Big is een klassiek zelfhulpboek geschreven door David J. Schwartz, een Amerikaanse professor in de psychologie en motivatiespreker. Het boek is ontworpen om mensen te helpen hun mentale en emotionele grenzen te doorbreken en hun volledige potentieel te bereiken, zowel in hun persoonlijke leven als in hun carrière. Het boek is een van de best verkopende zelfhulpboeken aller tijden en heeft wereldwijd een grote invloed gehad op mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en succes. In dit boek beschrijft Schwartz praktische strategieën en technieken die lezers kunnen gebruiken om hun zelfvertrouwen te vergroten, hun doelen te bereiken en een succesvol en bevredigend leven te leiden.

Over de inhoud

The Magic of Thinking Big is een inspirerend boek dat lezers helpt om hun denkwijze en mindset te veranderen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun dromen kunnen waarmaken. David J. Schwartz geeft praktische adviezen en strategieën om te leren denken op een manier die leidt tot succes en vervulling.

In het boek worden verschillende thema's behandeld, zoals hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten, hoe je je doelen kunt stellen en bereiken, hoe je problemen kunt oplossen en hoe je effectief kunt communiceren met anderen. Schwartz benadrukt het belang van positief denken en optimisme, en laat zien hoe dit kan bijdragen aan succes en geluk.

Een ander belangrijk onderwerp dat in het boek wordt behandeld, is het belang van actie ondernemen en risico's durven nemen. Schwartz moedigt lezers aan om uit hun comfortzone te stappen en te leren van mislukkingen, in plaats van zich te laten ontmoedigen.

Over de auteur

David J. Schwartz (1927-1987) was een Amerikaanse professor in de psychologie en motivatiespreker. Hij schreef verschillende bestsellers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waarvan The Magic of Thinking Big zijn bekendste werk is. Schwartz was een pionier op het gebied van positieve psychologie en motivatie, en zijn werk heeft veel invloed gehad op de ontwikkeling van het zelfhulp-genre.

Schwartz werd geboren in de Verenigde Staten en behaalde een PhD in de psychologie aan de Universiteit van Wisconsin. Hij werkte als docent aan verschillende universiteiten voordat hij zich volledig richtte op het schrijven en spreken over persoonlijke ontwikkeling en motivatie.

In zijn werk benadrukte Schwartz het belang van een positieve en optimistische mindset voor succes en vervulling in het leven. Hij was ervan overtuigd dat mensen hun leven kunnen veranderen door hun denkwijze te veranderen, en hij gaf praktische tips en strategieën om dit te bereiken.

Waar kan ik het kopen?

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.