The Ecom Agency kennisbank

The Greatest Salesman in the World

The Greatest Salesman in the World - Og Mandino

The Greatest Salesman in the World is een inspirerend boek geschreven door Og Mandino. Dit boek is voor het eerst uitgebracht in 1968 en is nog steeds relevant en populair. Het boek vertelt het verhaal van Hafid, een arme kamelenjongen die uiteindelijk de grootste verkoper ter wereld wordt. Door middel van tien oude 'rollen' met wijsheid en principes voor succes, leert Hafid de kunst van verkoop en persoonlijke transformatie. Het boek is een tijdloze klassieker die lezers over de hele wereld inspireert om hun eigen succes te vinden door middel van zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en positieve gedachten. In deze moderne tijd waarin verkoop en persoonlijke groei nog steeds belangrijk zijn, is The Greatest Salesman in the World een must-read voor iedereen die zijn of haar leven naar een hoger niveau wil tillen.

Over de inhoud

The Greatest Salesman in the World is een boek dat bestaat uit tien rollen met wijsheden en principes voor persoonlijke groei en verkoopsucces. Het verhaal begint met de ontmoeting tussen de jonge kamelenjongen Hafid en de rijke handelaar Pathros, die Hafid aanneemt als zijn leerling. Pathros ziet potentie in Hafid en wil hem leren hoe hij een succesvolle verkoper kan worden.

Elke rol bevat een belangrijke les die Hafid moet leren en implementeren om zijn doelen te bereiken. Zo leert hij bijvoorbeeld de waarde van liefde, doorzettingsvermogen, en hoe hij zijn angsten moet overwinnen. Elk van de tien rollen vertegenwoordigt een maand uit Hafids leven en hij moet de principes uit elke rol een maand lang praktiseren voordat hij verder kan gaan naar de volgende rol.

De lessen die Hafid leert, zijn niet alleen van toepassing op verkoop, maar ook op het dagelijks leven. Ze helpen de lezer om te begrijpen hoe belangrijk het is om positieve gedachten te hebben en zelfdiscipline te tonen om succes te behalen. Het boek is een tijdloze klassieker die nog steeds relevant is voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en verkoopsucces.

Over de auteur

Og Mandino, geboren als Augustine Mandino II, was een Amerikaanse auteur en spreker. Hij werd geboren op 12 december 1923 in Natick, Massachusetts en overleed op 3 september 1996 in Antrim, New Hampshire. Mandino had een moeilijke jeugd en worstelde met alcoholisme en werkloosheid voordat hij zijn leven omgooide en begon te schrijven.

Hij schreef vele inspirerende boeken, waaronder The Greatest Salesman in the World, The Greatest Miracle in the World en The Choice. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan 25 talen en hebben miljoenen exemplaren verkocht over de hele wereld.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.