The Ecom Agency kennisbank

Invested

Invested - Danielle Town en Phil Town

"Invested" is een boek geschreven door Danielle Town en Phil Town, vader en dochter, over hoe ze hun persoonlijke beleggingsreis hebben gemaakt van totale nieuwkomers tot succesvolle beleggers. Het boek biedt praktisch advies, tips en strategieën voor beleggers van alle niveaus en is gebaseerd op de filosofieën van waardebeleggen en persoonlijke groei. In deze inleiding zullen we een overzicht geven van de inhoud van dit belangrijke werk.

De kernwaarden van Invested

De kernwaarden van "Invested" weerspiegelen de persoonlijke beleggingsfilosofieën en -principes van Danielle en Phil Town. Hieronder staan enkele van de belangrijkste kernwaarden van het boek:

  1. Waardebeleggen: De Towns zijn aanhangers van waardebeleggen, wat inhoudt dat beleggers zich moeten concentreren op de intrinsieke waarde van een bedrijf en niet alleen op de huidige prijs van het aandeel.
  2. Persoonlijke groei: Het boek benadrukt het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling als onderdeel van de beleggingsreis. De Towns moedigen beleggers aan om hun eigen beleggingsstijl en -strategie te ontwikkelen op basis van hun eigen waarden en doelen.
  3. Geduld: De Towns zijn van mening dat beleggen een langetermijninspanning is en dat beleggers geduld moeten hebben om de vruchten van hun inspanningen te kunnen plukken.
  4. Zelfonderzoek: Het boek moedigt beleggers aan om eerlijk naar zichzelf te kijken en hun eigen beleggingsgedrag te analyseren om hun sterke en zwakke punten te identificeren.
  5. Eenvoud: Het boek benadrukt het belang van eenvoudige, begrijpelijke beleggingsstrategieën en -technieken.
  6. Risicobeheer: De Towns geloven in risicobeheer als een belangrijk onderdeel van succesvol beleggen en adviseren beleggers om hun risico's te beperken door te diversifiëren en hun eigen onderzoek te doen.

Over het algemeen benadrukt "Invested" het belang van waardebeleggen, persoonlijke groei, geduld, zelfonderzoek, eenvoud en risicobeheer als belangrijke kernwaarden voor beleggers.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.