Inloggen op TikTok

Hoe log je in op TikTok?

Om in te loggen op TikTok, moet je de app op je mobiele apparaat downloaden. Als je de app hebt gedownload, kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord of met je bestaande sociale mediaprofielen, zoals Facebook of Google.

Binnen 5 stappen TikTok: downloaden en inloggen

1. Download de TikTok-app op je mobiele apparaat via de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).
  2. Open de TikTok-app op je mobiele apparaat.
  3. Tik op de knop "Me" (of een pictogram dat lijkt op een silhouet van een persoon) rechtsonder in het scherm. Dit opent het inlogscherm.
  4. Kies de methode die je wilt gebruiken om in te loggen. Tik op "Log in" met behulp van je telefoonnummer, e-mailadres, Google-account, Facebook-account of Apple ID, afhankelijk van de beschikbare opties en je voorkeur.
    - Als je ervoor kiest om in te loggen met je telefoonnummer of e-mailadres, voer je de gevraagde informatie in en tik je op "Volgende" (of een vergelijkbare knop) om door te gaan naar het volgende scherm.
    - Als je ervoor kiest om in te loggen met een sociaal media-account, zoals Google, Facebook of Apple ID, moet je mogelijk je inloggegevens invoeren en eventuele machtigingen verlenen om TikTok toegang te geven tot bepaalde informatie op je account.
  5. Volg de instructies op het scherm om het inlogproces te voltooien. Dit kan onder meer het invoeren van een verificatiecode, het bevestigen van je identiteit of het instellen van een wachtwoord omvatten, afhankelijk van de gekozen inlogmethode.

Zodra je succesvol bent ingelogd, heb je toegang tot je TikTok-account en kun je de verschillende functies van de app verkennen, video's bekijken, content uploaden en met andere gebruikers interageren.

Adverteren via TikTok?

Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce met veel ervaring met onder andere adverteren op TikTok. Wist jij dat onze TikTok experts zelfs een van de eersten in Nederland waren die op TikTok konden adverteren? Bekijk onze TikTok ads pagina voor meer info of plan hier een gratis strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw onderneming op TikTok te bespreken.