The Ecom Agency kennisbank

Wayne Dyer

Wie is Wayne Dyer?

Wayne Dyer was een Amerikaanse auteur, spreker en zelfhulpgoeroe, geboren op 10 mei 1940 en overleden op 29 augustus 2015. Hij schreef meer dan 40 boeken over persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling, waaronder "Je kunt je leven helen" en "De kracht van intentie".

Dyer begon zijn carrière als psychotherapeut en universitair docent, maar raakte steeds meer geïnteresseerd in spiritualiteit en zelfhulp. Hij ontwikkelde zijn eigen filosofie op basis van diverse spirituele tradities en ideeën, waaronder het Taoïsme, de Advaita Vedanta en het werk van Carl Jung.

In zijn boeken en lezingen benadrukte Dyer het belang van zelfliefde, positief denken en het volgen van je intuïtie. Hij inspireerde miljoenen mensen wereldwijd met zijn boodschap van persoonlijke groei en empowerment.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.