The Ecom Agency kennisbank

Victor Muller

Wie is Victor Muller?

Victor Muller is een Nederlandse ondernemer en jurist. Hij werd geboren op 13 april 1959 in Amsterdam. Muller is vooral bekend als voormalig CEO van het Nederlandse automerk Spyker en als oprichter van het Zweedse automerk Saab Automobile.

Het verhaal van Victor Muller

Muller begon zijn carrière als advocaat en werkte onder andere bij het advocatenkantoor Stibbe in Amsterdam. In 1999 richtte hij zijn eigen bedrijf op, genaamd "Muller & Co." dat zich richtte op de handel in exclusieve auto's en jachten. In 2000 kocht hij het Nederlandse sportwagenmerk Spyker en richtte hij Spyker Cars op.

In 2010 kocht Muller het failliete Saab Automobile van General Motors. Hij probeerde het merk nieuw leven in te blazen, maar uiteindelijk moest Saab in 2011 alsnog faillissement aanvragen. Muller richtte vervolgens een nieuw bedrijf op, genaamd "Spyker N.V." dat zich richtte op de productie van luxe sportauto's en elektrische voertuigen.Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.