The Ecom Agency Kennisbank

Tony Robbins

Wie is Tony Robbins?

Tony Robbins is een Amerikaanse auteur, spreker en life coach. Hij is geboren in 1960 en begon zijn carrière als motivatiespreker en trainer in de jaren '80. Robbins staat bekend om zijn unieke benadering van coaching, waarbij hij zich richt op het veranderen van de gedachten en overtuigingen van mensen om hun leven te verbeteren en hun doelen te bereiken. Hij heeft vele bestsellers geschreven over persoonlijke ontwikkeling, waaronder "Awaken the Giant Within" en "Unlimited Power", en heeft miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd met zijn seminars en optredens. Robbins is ook actief betrokken bij liefdadigheidswerk en heeft verschillende stichtingen opgericht om mensen in nood te helpen, waaronder de Anthony Robbins Foundation.

Vroege Leven en Carrière

Tony Robbins werd geboren op 29 februari 1960 in North Hollywood, Californië, als Anthony J. Mahavoric. Op jonge leeftijd had hij al een interesse in persoonlijke ontwikkeling en motivatie. Hij begon als jonge tiener te werken met Jim Rohn, een bekende motivational speaker, die een belangrijke mentor en inspiratiebron voor hem werd.

Doorbraak als Coach en Motivatiespreker

In zijn vroege twintiger jaren veranderde Tony zijn achternaam in Robbins, wat later zijn professionele naam werd. Hij begon zijn eigen carrière als life coach en motivatiespreker en begon snel bekendheid te krijgen vanwege zijn onconventionele aanpak en zijn krachtige en inspirerende presentatiestijl.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.