The Ecom Agency kennisbank

Robin Sharma

Wie is Robin Sharma?

Robin Sharma is een Canadese schrijver, spreker en leiderschapscoach. Hij staat vooral bekend om zijn boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, waarbij hij zich richt op de ontwikkeling van individuen en organisaties op een holistische manier.

Sharma's bekendste boek is "The Monk Who Sold His Ferrari" (De Monnik die zijn Ferrari verkocht), dat wereldwijd succesvol is geworden en door velen wordt beschouwd als een klassieker op het gebied van persoonlijke groei. Het boek gaat over een succesvolle advocaat die zijn hectische leven achter zich laat om te leren van een wijze monnik in de Himalaya.

Naast zijn werk als schrijver heeft Sharma ook verschillende seminars en workshops gegeven over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft samengewerkt met grote bedrijven en organisaties over de hele wereld om hun leiderschapspotentieel te ontwikkelen en te verbeteren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.