The Ecom Agency Kennisbank

Robert Herjavec

Wie is Robert Herjavec?

Robert Herjavec is een Canadese ondernemer, investeerder en tv-persoonlijkheid, geboren op 14 september 1962 in Varaždin, Kroatië. Hij is vooral bekend vanwege zijn deelname als "haai" aan de tv-show Shark Tank, waarin hij ondernemers helpt bij het opstarten en uitbreiden van hun bedrijven.

Herjavec begon zijn carrière als verkoper van computersystemen en richtte later zijn eigen bedrijf op, BRAK Systems, dat hij voor miljoenen dollars verkocht. Hij was ook mede-oprichter van The Herjavec Group, een bedrijf dat zich richt op cybersecurity en IT-oplossingen voor bedrijven.

Naast zijn zakelijke activiteiten is Herjavec ook een filantroop en schrijver. Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder "The Will to Win" en "You Don't Have to Be a Shark", en is actief betrokken bij verschillende liefdadigheidsorganisaties, waaronder de Herjavec Group Foundation, die zich richt op het ondersteunen van goede doelen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke betrokkenheid.

Met zijn uitgebreide ervaring als ondernemer en investeerder is Robert Herjavec een belangrijke figuur in de Canadese en Amerikaanse zakenwereld en een inspiratiebron voor aspirant-ondernemers over de hele wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.