The Ecom Agency kennisbank

Robert Greene

Wie is Robert Greene?

Robert Greene is een Amerikaanse schrijver en spreker, vooral bekend van zijn boeken over strategie, macht en menselijk gedrag. Hij werd geboren in 1959 in Los Angeles en heeft sindsdien verschillende bestsellers geschreven.

Greene begon zijn carrière als schrijver in Hollywood, waar hij werkte als scenarioschrijver en redacteur. Hij begon zich echter te interesseren voor geschiedenis, filosofie en psychologie en besloot zich toe te leggen op het schrijven van boeken over deze onderwerpen.

Zijn boeken zijn vaak gebaseerd op historische voorbeelden en bieden inzicht in menselijk gedrag en strategieën voor succes en macht. Zijn bekendste boeken zijn "The 48 Laws of Power" ("De 48 wetten van de macht"), "The Art of Seduction" ("De kunst van het verleiden"), en "Mastery" ("Meesterschap").

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.