The Ecom Agency Kennisbank

Robert Gentz

Wie is Robert Gentz?

Robert Gentz is een Duitse ondernemer en medeoprichter van de online mode- en lifestylewinkel Zalando. Hij werd geboren op 17 oktober 1982 in het Duitse Stralsund.

Samen met David Schneider richtte Gentz Zalando op in 2008. Wat begon als een online schoenenwinkel, groeide al snel uit tot een van de grootste online mode- en lifestylewinkels in Europa. Inmiddels heeft Zalando meer dan 40 miljoen actieve klanten in 17 landen.

Gentz staat bekend als een van de meest succesvolle en invloedrijke jonge ondernemers in Duitsland. Hij werd in 2016 verkozen tot "Ondernemer van het Jaar" door het Duitse zakenblad Manager Magazin.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.