The Ecom Agency Kennisbank

Robert De Niro

Ondernemingen Robert De Niro?

Robert De Niro is een Amerikaanse acteur, regisseur en producent. Hij werd geboren op 17 augustus 1943 in New York City. Hij is vooral bekend om zijn rollen in films als "The Godfather: Part II," "Taxi Driver," "Raging Bull" en "Goodfellas."

Naast zijn carrière in de entertainmentindustrie heeft De Niro ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen. In 1987 richtte hij het productiebedrijf Tribeca Productions op, samen met Jane Rosenthal. Dit bedrijf produceerde films als "The Good Shepherd," "Meet the Parents," en "The Irishman." Het bedrijf organiseert ook het jaarlijkse Tribeca Film Festival in New York City.

De Niro is ook betrokken bij verschillende restaurants. In 1990 opende hij het Tribeca Grill restaurant in Manhattan, samen met Drew Nieporent. Het restaurant is erg populair bij beroemdheden en heeft meerdere prijzen gewonnen. De Niro is ook mede-eigenaar van de Nobu restaurantketen, samen met chef-kok Nobu Matsuhisa en filmproducent Meir Teper. De restaurantketen heeft vestigingen over de hele wereld en is erg succesvol.

Daarnaast heeft De Niro ook geïnvesteerd in het vastgoed. Hij bezit verschillende gebouwen en panden in New York City, waaronder het Greenwich Hotel in Tribeca. Het hotel is een luxe accommodatie en is populair bij beroemdheden.

Ten slotte heeft De Niro ook meerdere filantropische inspanningen gesteund. Hij heeft geld gedoneerd aan verschillende organisaties, waaronder het National September 11 Memorial & Museum in New York City. Hij is ook betrokken bij de Robin Hood Foundation, een organisatie die zich richt op het bestrijden van armoede in New York City.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.