The Ecom Agency kennisbank

Paulo Coelho

Wie is Paulo Coelho?

Paulo Coelho is een Braziliaanse schrijver en dichter die wereldwijd bekend is vanwege zijn inspirerende en filosofische romans. Hij werd geboren in Rio de Janeiro in 1947 en begon zijn carrière als schrijver in de jaren '80.

Coelho heeft meer dan 30 boeken geschreven, waaronder de internationale bestseller "The Alchemist" ("De Alchemist" in het Nederlands), die in meer dan 80 talen is vertaald en wereldwijd meer dan 65 miljoen exemplaren heeft verkocht. Zijn boeken zijn gebaseerd op zijn eigen levenservaringen en gaan vaak over spirituele zoektochten, persoonlijke ontwikkeling en het vinden van betekenis en doel in het leven.

Naast zijn carrière als schrijver is Coelho ook een bekend spreker en activist. Hij is een voorstander van vrijheid, vrede en rechtvaardigheid en heeft verschillende internationale prijzen ontvangen voor zijn werk op het gebied van cultuur en vrede.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.