The Ecom Agency Kennisbank

Marshall Field

Wie is Marshall Field?

Marshall Field was een succesvolle Amerikaanse ondernemer en filantroop. Hij werd geboren op 18 augustus 1834 en overleed op 16 januari 1906. Field was het brein achter het Marshall Field & Company warenhuis, dat uitgroeide tot een van de meest prominente warenhuizen in de Verenigde Staten. Field stond bekend om zijn innovatieve ideeën, waaronder de introductie van vaste prijzen en klantvriendelijke retourbeleid.

Field werd geboren in Conway, Massachusetts, en groeide op als de zoon van een boer. Op 21-jarige leeftijd verhuisde hij naar Chicago en begon te werken als klerk in een drogisterij. In 1856 opende hij zijn eigen winkel, genaamd Field, Palmer, & Leiter, die later bekend zou worden als Marshall Field & Company.

Field bouwde niet alleen een succesvol bedrijf op, maar was ook een groot filantroop. Hij financierde de oprichting van het Field Museum of Natural History in Chicago en schonk veel geld aan onderwijsinstellingen. Field wordt vaak herinnerd als een van de grootste ondernemers in de Amerikaanse geschiedenis vanwege zijn innovatieve zakelijke ideeën en zijn liefdadigheidswerk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.