The Ecom Agency Kennisbank

Kate Hudson

Wie is Kate Hudson?

Kate Hudson is een Amerikaanse actrice, auteur en ondernemer. Ze is geboren op 19 april 1979 in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten, als dochter van de actrice Goldie Hawn en de muzikant Bill Hudson.

Na haar debuut in de film "Desert Blue" in 1998, kreeg Hudson al snel meer rollen in films zoals "Almost Famous" en "How to Lose a Guy in 10 Days". Voor haar rol in "Almost Famous" werd ze genomineerd voor een Academy Award.

Ondernemingen en investeringen

Naast acteren heeft Hudson ook een aantal succesvolle ondernemingen. In 2013 richtte ze het fitnessmerk Fabletics op, dat bekend staat om zijn betaalbare, trendy sportkleding en accessoires. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.

Daarnaast heeft Hudson een boek geschreven genaamd "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body", waarin ze haar persoonlijke tips deelt voor een gezonde levensstijl en mindfulness. Ze heeft ook geïnvesteerd in een aantal andere ondernemingen, waaronder Winc, een wijnabonnementsservice, en HappyxNature, een kledinglijn die duurzaamheid en milieuactivisme bevordert.

Hudson is een veelzijdige ondernemer en heeft haar eigen stijl en creativiteit toegepast om te slagen in zowel de entertainment- als de zakenwereld. Ze is een voorbeeld van hoe je succesvol kunt zijn in verschillende sectoren door je passies te volgen en te blijven innoveren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.