The Ecom Agency Kennisbank

Joe Montana

Ondernemingen Joe Montana?

Joe Montana is een voormalige American football-speler die vooral bekend is als quarterback van de San Francisco 49ers en de Kansas City Chiefs. Na zijn indrukwekkende sportcarrière heeft hij ook verschillende ondernemingen opgezet en geïnvesteerd in verschillende projecten.

Een van de meest succesvolle ondernemingen van Montana is zijn wijnmakerij, genaamd Montagia. Deze wijngaard bevindt zich in Napa Valley, Californië, en produceert verschillende soorten wijn, waaronder chardonnay, pinot noir en cabernet sauvignon. Montana heeft ook geïnvesteerd in andere bedrijven in de wijnindustrie, waaronder het wijnmerk Beringer.

Daarnaast heeft Montana ook geïnvesteerd in verschillende tech-bedrijven, zoals CrowdOptic, een bedrijf dat gespecialiseerd is in augmented reality en het streamen van live-evenementen, en Pinterest, een sociaal mediaplatform dat zich richt op het delen van afbeeldingen.

Montana is ook betrokken geweest bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en heeft zijn naam verbonden aan verschillende goede doelen, waaronder de Joe Montana Foundation, die zich richt op de bestrijding van kindermisbruik en het helpen van kansarme kinderen en gezinnen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.