The Ecom Agency Kennisbank

Jan des Bouvrie

Wie is Jan des Bouvrie?

Jan des Bouvrie (1942-2020) was een bekende Nederlandse interieurontwerper en meubelontwerper. Hij begon zijn carrière als ontwerper in de jaren zestig en richtte later zijn eigen ontwerpbureau op. Hij was vooral bekend om zijn minimalistische en tijdloze ontwerpen, die vaak werden gekenmerkt door heldere lijnen en het gebruik van witte en zwarte tinten.

Daarnaast was Jan des Bouvrie ook een succesvolle ondernemer. Hij opende zijn eigen meubelwinkel en was betrokken bij diverse projecten, zoals de inrichting van hotels en cruiseschepen. Ook schreef hij verschillende boeken over interieurontwerp en had hij zijn eigen meubellijn.

Des Bouvrie ontving verschillende onderscheidingen voor zijn werk, waaronder de Dutch Design Award en de titel 'Ridder in de Orde van Oranje-Nassau'. Hij overleed op 4 maart 2020 op 78-jarige leeftijd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.