The Ecom Agency kennisbank

Jaap Korteweg

Wie is Jaap Korteweg?

Jaap Korteweg is de oprichter van de Vegetarische Slager, een Nederlands bedrijf dat vegetarische vleesvervangers ontwikkelt. Hij begon het bedrijf in 2010 en heeft een lange geschiedenis van werken in de voedselindustrie. Korteweg is ook een lid van de Vegetarian Society UK. Hij is een gepassioneerd strijder voor de etikettering van veganistisch en vegetarisch vleesvervangers, en een felle voorstander van duurzame landbouw.

Het verhaal van Jaap Korteweg

Jaap Korteweg was een pionier in de voedselindustrie. Hij begon zijn eigen bedrijf, de Vegetarische Slager, om vegetarische vleesvervangers te ontwikkelen. Hij had al veel ervaring met het werken in de voedselindustrie, maar hij wilde iets doen dat nog nooit eerder was gedaan. Hij wilde een manier vinden om vegetarisch eten toegankelijker te maken voor mensen.

Dankzij Jaaps visie en harde werk, heeft de Vegetarische Slager nu een breed scala aan veganistisch en vegetarisch vleesvervangers. Hij is ook een lid van de Vegetarian Society UK en een felle voorstander van duurzame landbouw. Jaap Korteweg heeft zijn leven gewijd aan het verbeteren van de manier waarop mensen eten.

De Verkoop van de Vegetarische slager

Jaap Korteweg verkocht in 2018 samen met zijn zakenpartner de vegetarische slager aan Unilever. Hij werkt nu met zijn zakenpartner vanuit Those Vegan Cowboys aan plantaardig zuivel.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.