The Ecom Agency kennisbank

Harland Sanders

Wie is Harland Sanders?

Harland Sanders, beter bekend als Colonel Sanders, was een Amerikaanse ondernemer en oprichter van Kentucky Fried Chicken (KFC), een van de grootste fastfoodketens ter wereld. Sanders werd geboren op 9 september 1890 in Henryville, Indiana en overleed op 16 december 1980 in Louisville, Kentucky.

De oprichter van KFC

Sanders begon zijn carrière als kok en runde een restaurant in Corbin, Kentucky. Hier ontwikkelde hij zijn beroemde kiprecept en begon hij zijn kipgerechten te verkopen onder de naam "Kentucky Fried Chicken". In 1952 opende hij zijn eerste franchiserestaurant in Salt Lake City, Utah en in de jaren 60 groeide KFC uit tot een van de grootste fastfoodketens ter wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.