The Ecom Agency kennisbank

Freddy Heineken

Wie is Freddy Heineken?

Freddy Heineken was een Nederlandse zakenman en voormalig voorzitter en CEO van Heineken International, een van 's werelds grootste brouwerijen. Hij werd geboren op 4 november 1923 in Amsterdam en overleed op 3 januari 2002 in Noordwijk, Nederland.

Freddy Heineken zijn aandeel binnen Heineken.

Freddy Heineken erfde het familiebedrijf Heineken in 1942 op 18-jarige leeftijd, na de dood van zijn vader. Hij diende als CEO van het bedrijf van 1971 tot 1989 en bleef voorzitter van de raad van commissarissen tot 1995. Tijdens zijn ambtsperiode zag hij toe op de uitbreiding van Heineken tot een wereldwijd merk, met activiteiten in meer dan 170 landen.

De ontvoering van Freddy Heineken

In 1983 werd Heineken ontvoerd door een groep criminelen, wat een van de meest beruchte misdaden in de Nederlandse geschiedenis werd. Hij werd uiteindelijk vrijgelaten nadat zijn familie een losgeld van 35 miljoen Nederlandse gulden betaalde.
Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.