The Ecom Agency Kennisbank

Eddie Murphy

Wie is Eddie Murphy?

Eddie Murphy is een Amerikaanse acteur, komiek en zanger. Hij begon zijn carrière als stand-up comedian in de jaren '80 en werd al snel een populaire acteur in Hollywood. Naast acteren en komedie heeft Murphy ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen.

In 1989 richtte Murphy zijn eigen productiemaatschappij op genaamd Eddie Murphy Productions, waarmee hij zijn eigen films produceerde, zoals "Vampire in Brooklyn" en "Life". Ook produceerde hij de animatieserie "The PJs" en de komische misdaadfilm "Harlem Nights".

Naast zijn productiemaatschappij heeft Murphy geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder een restaurantketen genaamd "Murphy's", dat nu niet meer bestaat. Hij heeft ook geïnvesteerd in vastgoed en bezit verschillende panden, waaronder een villa in Beverly Hills ter waarde van naar schatting 15 miljoen dollar.

Murphy heeft ook geïnvesteerd in enkele filantropische initiatieven. In 1989 organiseerde hij bijvoorbeeld "Eddie Murphy's Christmas Benefit for the Homeless", een evenement waarbij geld werd ingezameld voor daklozenopvang in Los Angeles.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.