The Ecom Agency Kennisbank

Dana White

Wie is Dana White?

Dana White is een Amerikaanse ondernemer en de huidige president van de Ultimate Fighting Championship (UFC), een toonaangevende organisatie in de wereld van mixed martial arts (MMA). Hij werd geboren op 28 juli 1969 in Manchester, Connecticut, Verenigde Staten.

White begon zijn carrière als boksinstructeur voordat hij zich in 2001 bij de UFC voegde als voorzitter. Toen hij de UFC overnam, was het bedrijf op de rand van faillissement. Door zijn harde werk en innovatieve strategieën heeft hij de UFC omgevormd tot een van de meest winstgevende sportorganisaties ter wereld. Onder zijn leiderschap heeft de UFC een enorme groei doorgemaakt, met grote evenementen over de hele wereld.

In zijn persoonlijke leven staat White bekend om zijn extravagante levensstijl en zijn liefde voor luxe auto's en horloges. Hij is ook een fervent gokker en houdt van het plaatsen van grote weddenschappen op sportevenementen.

White staat erom bekend dat hij een zeer directe en assertieve persoonlijkheid heeft, en hij heeft vaak publieke ruzies en geschillen met vechters en andere leden van de MMA-gemeenschap. Desondanks wordt hij gerespecteerd om zijn zakelijke vaardigheden en de impact die hij heeft gehad op de sport van MMA.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.