The Ecom Agency Kennisbank

Christian Van Thillo

Wie is Christian Van Thillo?

Christian Van Thillo is een Belgische mediagroep en ondernemer. Hij is vooral bekend als CEO van De Persgroep, een van de grootste mediabedrijven in België en Nederland.

Van Thillo begon zijn carrière als journalist bij Het Nieuwsblad, maar stapte al snel over naar het management. In 1989 werd hij CEO van De Persgroep, waar hij een belangrijke rol speelde in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Onder zijn leiding heeft De Persgroep zich ontwikkeld tot een diverse mediagroep met een breed scala aan publicaties en platforms. Het bedrijf bezit en exploiteert bekende kranten zoals De Morgen en Het Laatste Nieuws in België, en Algemeen Dagblad en de Volkskrant in Nederland. Daarnaast is De Persgroep ook actief in de radio- en televisiesector.

Van Thillo heeft een sterke visie op de toekomst van de media-industrie en heeft geïnvesteerd in digitale transformatie. Onder zijn leiding heeft De Persgroep zich aangepast aan de veranderende mediamarkt door de ontwikkeling van online platforms en digitale abonnementsmodellen.

Naast zijn betrokkenheid bij De Persgroep is Van Thillo ook actief geweest als bestuurder bij andere bedrijven. Hij heeft bijvoorbeeld zitting gehad in de raad van bestuur van de Belgische bank KBC.

Christian Van Thillo heeft een prominente rol gespeeld in de Belgische media-industrie en heeft met succes De Persgroep uitgebouwd tot een invloedrijk en divers mediabedrijf. Zijn ondernemerschap en visie hebben bijgedragen aan de groei en het succes van het bedrijf.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.