The Ecom Agency kennisbank

Carl Benz

Wie is Carl Benz?

Carl Benz was een Duitse ingenieur en uitvinder die bekend staat als een van de grondleggers van de moderne auto-industrie. Hij werd geboren op 25 november 1844 in Mühlburg, Baden-Württemberg, Duitsland en overleed op 4 april 1929.

Benz begon zijn carrière als werktuigbouwkundige en werkte voor verschillende bedrijven voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte. In 1885 ontwierp en bouwde hij zijn eerste motorwagen, de Benz Patent-Motorwagen, die wordt beschouwd als de eerste auto die met succes werd aangedreven door een benzinemotor. Hij richtte de Benz & Cie. op en begon met de productie van zijn motorwagens.

In de loop der jaren ontwikkelde Benz zijn ontwerpen verder en maakte hij tal van innovaties op het gebied van auto-ontwerp en -technologie, waaronder de eerste differentieel en de eerste versnellingsbak. Hij werd beschouwd als een pionier op het gebied van auto-ontwikkeling en zijn uitvindingen legden de basis voor de moderne auto-industrie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.