The Ecom Agency kennisbank

Brené Brown

Wie is Brené Brown?

Brené Brown is een Amerikaanse professor in maatschappelijk werk aan de Universiteit van Houston. Ze is ook auteur en spreker en staat bekend om haar onderzoek naar kwetsbaarheid, schaamte en moed.

Brown heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de manier waarop mensen omgaan met kwetsbaarheid en hoe het tonen van kwetsbaarheid kan leiden tot verbinding en betekenisvolle relaties. Haar werk richt zich op het bevorderen van empathie, compassie en zelfacceptatie als middelen om beter om te kunnen gaan met emoties en verbinding te maken met anderen.

Brown heeft verschillende bestsellers geschreven, waaronder "The Gifts of Imperfection" (De Kracht van Kwetsbaarheid), "Daring Greatly" (De Moed van Imperfectie) en "Braving the Wilderness" (Verlangen naar Verbinding). Ze heeft ook verschillende TED-talks gegeven die wereldwijd populair zijn geworden vanwege hun inspirerende en emotionele inhoud.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.