Betekenis: Yoast SEO-plugin

Een Yoast SEO-plugin is een plug-in voor WordPress die bedoeld is om de zoekmachineoptimalisatie van een website te verbeteren. De plug-in biedt tools en functionaliteiten om de inhoud van een website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Het helpt bij het analyseren van pagina's en berichten op de website en geeft suggesties voor het verbeteren van de inhoud, waaronder meta-beschrijvingen, titels, URL's en meer. Yoast SEO biedt ook hulpmiddelen voor het genereren van een XML-sitemap en het beheren van breadcrumbs.