The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Seller Central

Wat is Seller Central?

Seller Central is een platform van Amazon waar verkopers producten op Amazon kunnen verkopen. Het biedt verkopers toegang tot verschillende tools en functies om hen te helpen bij het beheren van hun verkoopactiviteiten en het verbeteren van hun prestaties op Amazon.

Met Seller Central kunnen verkopers producten uploaden, de beschikbaarheid en prijs van producten beheren, orders bekijken en verwerken, verkoopgegevens en rapporten bekijken en klantbeoordelingen beheren. Het platform biedt ook functies voor het verbeteren van de vindbaarheid van producten, zoals zoekwoordoptimalisatie en bevordering van producten.

Seller Central is bedoeld om verkopers te helpen hun bedrijf op Amazon te groeien en te verbeteren, en biedt hen de mogelijkheid om effectief te communiceren met klanten, omzet te genereren en het bedrijf te beheren. Als verkoper op Amazon is het aan te bevelen om Seller Central te gebruiken om uw verkoopactiviteiten te beheren en te verbeteren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.