Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Relevantie

Wat is relevantie?

Relevante informatie is informatie die relevant is voor een bepaald doel of context. Relevante informatie kan nuttig zijn bij het maken van beslissingen, het oplossen van problemen, het begrijpen van contexten en het bevorderen van begrip. Het is informatie die relevant is voor een bepaalde situatie en die een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een bepaald onderwerp.

Hoe blijf je relevant op google?

1. Zorg ervoor dat je website SEO-vriendelijk is. Maak gebruik van zoekwoordonderzoek en optimaliseer je website voor zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf.

2. Zorg ervoor dat je content relevant en waardevol is. Schrijf unieke content met kwaliteit die de lezer aanspreekt en biedt wat je belooft.

3. Zorg ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is met een goede navigatie en een aantrekkelijke lay-out.

4. Promoot je website door te linken naar andere websites en sociale media-kanalen.

5. Voer regelmatig zoekmachineoptimalisatie uit om je website voor te bereiden op wijzigingen in het algoritme van Google en om je website up-to-date te houden.

6. Zorg voor actuele content. Ververs regelmatig je website met nieuwe, relevante content.

7. Zorg voor een mobiele versie van je website. Mobiele gebruikers zijn steeds belangrijker voor Google.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.