Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Quick-scan

Wat is een Quick-scan?

Een Quick-scan is een snelle inventarisatie van een specifiek vraagstuk of probleem. Het doel van een Quick-scan is om een overzicht te krijgen van de verschillende mogelijkheden en om informatie te verzamelen over de kosten, risico's, bestaande oplossingen, praktische toepassingen en resultaten. 

Hoe werkt een Quickscan bij SEO?

Een Quick-scan bij SEO (Search Engine Optimization) kan helpen om snel een overzicht te krijgen van de resultaten van een website. Het doel van een Quick-scan is om te zien welke zoekwoorden en tags het beste presteren, welke content het hoogst scoort in de zoekresultaten, welke technische aspecten aangepakt moeten worden en welke externe factoren invloed hebben op de SEO-prestaties. De resultaten van een Quick-scan kan vervolgens gebruikt worden om een strategie op te stellen voor een langerlopende SEO-campagne.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.