Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Citymarketing

Wat is citymarkteting?

Citymarketing is een strategie voor stedelijke ontwikkeling waarbij steden worden gepositioneerd als een aantrekkelijke bestemming voor toeristen, investeringen en bewoners. Het doel is om de stedelijke omgeving te verbeteren, waardoor de stad een aantrekkelijk en aangenaam leef- en werkklimaat wordt. Het kan worden bereikt door het verbeteren van het openbare domein, het verhogen van het toerisme, het verhogen van de investeringen en het aantrekken van nieuwe bewoners. 

Citymarketing omvat ook het creëren van een sterk en aantrekkelijk imago voor de stad, het bevorderen van de diversiteit en het verhogen van de levensstandaard.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.