The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Buyable Pins

Wat zijn Buyable Pins?

Buyable Pins zijn speciale pins op Pinterest die het voor gebruikers mogelijk maken om direct aankopen te doen vanuit de app. Wanneer een gebruiker op een Buyable Pin klikt, kan hij of zij de details van het product bekijken, inclusief de beschrijving, prijs en verzendinformatie, en vervolgens het product rechtstreeks vanuit de app kopen zonder dat hij of zij de Pinterest-website hoeft te verlaten.

Buyable Pins zijn vooral handig voor retailers en e-commercebedrijven, omdat ze het koopproces voor consumenten naadloos en gemakkelijk maken. Daarnaast kunnen verkopers hun producten rechtstreeks op Pinterest verkopen en tegelijkertijd hun merk zichtbaarheid vergroten. Momenteel zijn Buyable Pins alleen beschikbaar voor verkopers in de Verenigde Staten.

Wanneer komen Buyable Pins naar Nederland?

Het is momenteel niet bekend wanneer Buyable Pins beschikbaar zullen zijn in andere delen van de wereld. De uitrol van deze functie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de onderhandelingen tussen Pinterest en e-commercepartners in elk land, de lokale regelgeving en de technische infrastructuur. Het is echter mogelijk dat Pinterest Buyable Pins in de toekomst wereldwijd zal uitrollen, aangezien deze functie een belangrijk onderdeel is geworden van de e-commercestrategie van het platform.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.