The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Bedankpagina

Wat is een bedankpagina?

Een bedankpagina is een webpagina die verschijnt nadat een gebruiker een specifieke actie heeft voltooid, zoals het invullen van een formulier, het plaatsen van een bestelling of het abonneren op een nieuwsbrief. De bedankpagina wordt gebruikt om de gebruiker te bedanken voor de actie en kan ook belangrijke informatie bevatten, zoals bevestigingsgegevens of vervolgstappen.

Een bedankpagina kan worden ontworpen om de gebruiker gerust te stellen dat zijn of haar actie succesvol is voltooid en om de gebruiker te laten weten wat er nu gebeurt of wat de volgende stappen zijn. Het kan ook worden gebruikt om de gebruiker te stimuleren om verdere acties te ondernemen, zoals het delen van de website op sociale media of het aanmelden voor andere diensten.

Een goed ontworpen bedankpagina kan bijdragen aan de gebruikerservaring en het vertrouwen van de gebruiker in de website of het merk vergroten. Het is ook een kans om belangrijke informatie te communiceren en de gebruiker verder te begeleiden op zijn of haar reis op de website.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.