Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Advertorial

Wat is een advertorial? 

Een advertorial is een vorm van adverteren waarbij een bedrijf of merk een geschreven verhaal produceert dat de lezer informeert over een product of dienst. Het verhaal is meestal geschreven in de stijl van een persoonlijke ervaring of een journalistiek artikel, met een duidelijke call-to-action aan het einde. Advertorials worden meestal gepubliceerd in tijdschriften en kranten, of op websites en blogs

Wanneer kan je het best een advertorial in zetten? 

Het is belangrijk om te weten wanneer je een advertorial in moet zetten. Advertorials kunnen een krachtige manier zijn om je doelgroep te bereiken, maar alleen als je het op het juiste moment doet. De beste tijd om een advertorial in te zetten is als je een product of dienst lanceert, een nieuwe campagne begint of een nieuwe service introduceert. Ook wanneer je op zoek bent naar meer naamsbekendheid, een verkooppunt of een grotere merkweerklank kan een advertorial helpen. Door advertorials te gebruiken kun je je boodschap op een interessante en informatieve manier overbrengen bij je doelgroep.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.