Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Beste dag voor een InMail

Wat zijn de beste dagen om een InMail te versturen op LinkedIn voor de hoogste slagingskans?

Het is moeilijk om een specifieke dag te noemen waarop Inmail het meest effectief zou zijn, omdat het afhankelijk is van de doelgroep, de context en de boodschap. In het algemeen is het echter een goed idee om Inmail op werkdagen te versturen, omdat mensen dan meer tijd hebben om te reageren.

De beste dagen om te proberen zijn meestal maandag, dinsdag en woensdag, omdat mensen meestal meer energie hebben aan het begin van de week. Aan de andere kant moet je ook rekening houden met de tijdstippen waarop je Inmail verstuurt. Hoewel het versturen van Inmail meteen na het opstaan meestal de meeste aandacht krijgt, is de kans dat je het antwoord krijgt dat je zoekt hoger als je Inmail eind van de middag verstuurt.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.