The Ecom Agency kennisbank

The Science of Getting Rich

The Science of Getting Rich

The Science of Getting Rich is een boek geschreven door Wallace D. Wattles en werd voor het eerst gepubliceerd in 1910. Het boek is een praktische handleiding over hoe rijkdom te bereiken door middel van de juiste gedachten, acties en overtuigingen. Het boek is sindsdien een klassieker geworden in de wereld van zelfontwikkeling en persoonlijke groei en heeft miljoenen mensen geïnspireerd om hun financiële doelen na te streven. In dit boek deelt Wattles zijn filosofie over hoe we onze mentale en spirituele krachten kunnen gebruiken om rijkdom en overvloed in ons leven aan te trekken.

Over de inhoud

Het boek "The Science of Getting Rich" is geschreven door Wallace D. Wattles en werd voor het eerst gepubliceerd in 1910. Het boek bestaat uit 17 hoofdstukken en beschrijft een filosofie van succes en rijkdom. Wattles stelt dat er een "wetenschap" is voor het verkrijgen van rijkdom en dat het mogelijk is voor iedereen om rijk te worden, ongeacht de omstandigheden waarin ze zich bevinden. Het boek benadrukt het belang van positief denken en visualisatie en biedt praktische adviezen voor het creëren van rijkdom en succes.

Over de auteur

De auteur van "The Science of Getting Rich" is Wallace D. Wattles. Hij werd geboren op 1860 en stierf op 1911. Wattles was een Amerikaanse auteur en een belangrijke figuur in de New Thought-beweging, die gelooft in de kracht van positief denken en visualisatie om persoonlijk succes te bereiken. Naast "The Science of Getting Rich" schreef Wattles ook andere boeken over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, waaronder "The Science of Being Great" en "The Science of Being Well."

Waar kan ik het kopen?

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.