The Ecom Agency kennisbank

The One Thing

The One Thing - Gary Keller en Jay Papasan

"The One Thing" is een boek geschreven door Gary Keller en Jay Papasan. Het boek biedt een eenvoudige en krachtige methode om de focus te leggen op het ene belangrijkste doel in het leven, wat leidt tot meer succes en vervulling. Het boek is een bestseller en heeft wereldwijd vele lezers geïnspireerd om hun prioriteiten te heroverwegen en effectiever te werken. In dit boek vinden lezers praktische tips en strategieën om te leren hoe ze hun energie kunnen richten op het ene belangrijkste doel en zo meer kunnen bereiken in minder tijd.

Over de inhoud

In "The One Thing" leggen Gary Keller en Jay Papasan uit hoe je jouw leven kunt transformeren door je te concentreren op het ene belangrijkste doel. Het boek begint met de vraag: "Wat is het ene ding dat je kunt doen, zodat alles gemakkelijker of zelfs overbodig wordt?" Door je te richten op deze ene belangrijkste taak, zal je meer vooruitgang boeken in minder tijd en met minder stress.

Keller en Papasan delen strategieën voor het identificeren van jouw ene belangrijkste doel en voor het elimineren van afleidingen die jouw succes belemmeren. Ze leggen ook uit hoe je jouw energie kunt beheren en hoe je productiever kunt zijn door effectieve routines te creëren. Het boek biedt tal van voorbeelden van succesvolle mensen die hun focus hebben gericht op het ene belangrijkste doel en hierdoor grote successen hebben behaald.

Over de auteur

Gary Keller is een Amerikaanse ondernemer en auteur. Hij is mede-oprichter van het vastgoedbedrijf Keller Williams Realty, dat uitgroeide tot een van de grootste vastgoedbedrijven ter wereld. Hij heeft ook verschillende andere bedrijven opgericht en is een veelgevraagd spreker en consultant op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Jay Papasan is een Amerikaanse schrijver en redacteur. Hij werkt samen met Gary Keller als uitgever en vice-president van Keller Williams Realty. Hij heeft ook verschillende andere boeken geschreven, waaronder "The Millionaire Real Estate Agent" en "The Millionaire Real Estate Investor".

Samen hebben Keller en Papasan "The One Thing" geschreven om mensen te helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is in hun leven.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.