The Ecom Agency kennisbank

The Art of Thinking Clearly

The Art of Thinking Clearly - Rolf Dobelli

"The Art of Thinking Clearly" is een boek geschreven door Rolf Dobelli, dat gaat over de meest voorkomende denkfouten die mensen maken en hoe je deze kunt vermijden. Het boek biedt praktische tips en strategieën om je denkprocessen te verbeteren en helderder te denken.

De 99 denkfouten die we allemaal maken

De inhoud van het boek richt zich op 99 denkfouten die we allemaal maken en hoe deze ons kunnen beïnvloeden in onze dagelijkse besluitvorming. Het boek behandelt onderwerpen zoals bevestigingsbias, overmoed, sunk cost fallacy en vele andere veelvoorkomende valkuilen.

Een van de kernwaarden van het boek is het belang van kritisch denken. Dobelli laat zien hoe het vermijden van denkfouten en het stellen van kritische vragen ons kan helpen betere beslissingen te nemen en ons leven te verbeteren.

Een andere belangrijke kernwaarde van het boek is het belang van onafhankelijk denken. Het boek benadrukt het belang van het zelfstandig onderzoeken van informatie en het vormen van onze eigen meningen, in plaats van simpelweg te vertrouwen op de meningen van anderen.

Het boek biedt ook praktische tips en strategieën voor het verbeteren van onze denkprocessen, zoals het vermijden van afleidingen en het bewust worden van onze eigen vooroordelen. Dobelli laat zien hoe we onze besluitvorming kunnen verbeteren door ons bewust te zijn van onze eigen denkfouten en deze te vermijden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.