The Ecom Agency kennisbank

The Art of Possibility

The Art of Possibility - Rosamund Stone Zander en Benjamin Zander

"The Art of Possibility" is een inspirerend boek geschreven door Rosamund Stone Zander en Benjamin Zander. Het boek biedt een nieuwe kijk op de manier waarop we ons leven en ons werk kunnen benaderen, en hoe we onze beperkende overtuigingen kunnen transformeren om ons volledige potentieel te bereiken. Het boek is een combinatie van persoonlijke verhalen, praktische tips en innovatieve concepten die bedoeld zijn om lezers te inspireren en hen te helpen bij het creëren van een leven vol mogelijkheden en vervulling.

Over de inhoud

In "The Art of Possibility" introduceren Rosamund Stone Zander en Benjamin Zander twaalf innovatieve concepten die ons kunnen helpen ons leven en werk op een nieuwe manier te benaderen. Elk concept is ontworpen om onze beperkende overtuigingen uit te dagen en ons te helpen ons volledige potentieel te bereiken.

De auteurs delen ook hun persoonlijke verhalen en ervaringen als musici en mentoren, en laten zien hoe deze concepten hen hebben geholpen bij het creëren van succes en vervulling in hun eigen leven.

Een van de belangrijkste concepten in het boek is het idee van "The Universe of Possibility" waarin de auteurs ons uitnodigen om ons bewust te worden van de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn voor ons en om ons te concentreren op wat er wel kan in plaats van wat niet kan. Andere concepten zijn onder andere "Giving an A", waarbij de auteurs ons aanmoedigen om onszelf en anderen te beoordelen op basis van ons potentieel in plaats van onze prestaties, en "Leading from Any Chair", wat inhoudt dat iedereen het vermogen heeft om leiderschap te tonen, ongeacht hun positie of titel.

Over de auteurs

"The Art of Possibility" is geschreven door Rosamund Stone Zander en Benjamin Zander. Rosamund is een psychotherapeut en coach en Benjamin is een dirigent en spreker.

Rosamund Stone Zander heeft een achtergrond in de psychologie en heeft jarenlange ervaring als coach en therapeut. Ze heeft gewerkt met mensen uit diverse achtergronden en heeft haar kennis en inzichten gebruikt om anderen te helpen hun potentieel te bereiken en hun doelen te bereiken.

Benjamin Zander is een bekende dirigent en spreker, die wereldwijd optreedt en lezingen geeft over leiderschap en creativiteit. Hij is ook de oprichter en dirigent van het Boston Philharmonic Orchestra en heeft talloze prijzen en eredoctoraten ontvangen voor zijn werk.

Samen hebben Rosamund en Benjamin "The Art of Possibility" geschreven, waarin ze hun ideeën delen over hoe mensen hun leven kunnen transformeren door te denken in termen van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het boek is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen in staat is om positieve veranderingen te creëren in hun leven en in de wereld om hen heen, en het biedt praktische tips en inzichten om deze veranderingen te bewerkstelligen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.