The Ecom Agency kennisbank

Market Wizards

Market Wizards - Jack D. Schwager

Market Wizards, geschreven door Jack D. Schwager, is een fascinerend boek dat interviews bevat met enkele van de meest succesvolle handelaren van onze tijd. Het boek biedt inzicht in de strategieën en het denken van deze handelaren, evenals hun persoonlijke achtergrond en ervaringen.

Wat zijn de kernwaarden van Market Wizards?

Het boek is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken die elk focussen op een andere handelaar. Schwager interviewt een verscheidenheid aan handelaren, van grondstoffenhandelaren tot aandelenhandelaren en futures-handelaren. Elk interview geeft een unieke kijk op de strategieën en de persoonlijkheid van de handelaar.

Een van de belangrijkste waarden die in het boek naar voren komt, is het belang van discipline en geduld bij handelen. Veel van de handelaren die Schwager interviewt, benadrukken het belang van het hebben van een goed gedefinieerde strategie en het vasthouden aan die strategie, zelfs in tijden van marktvolatiliteit.

Een andere belangrijke waarde die in het boek naar voren komt, is het belang van risicobeheer bij handelen. De handelaren die in het boek worden geïnterviewd, zijn allemaal zeer bewust van de risico's van handelen en hebben strategieën ontwikkeld om deze risico's te beheersen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.